WIE ZIJN WIJ?

Bennink & Wagenaar Financieel Advies is hèt adres voor een persoonlijk advies op het gebied van verzekeringen, maar tevens voor hypotheken, financieringen en allerlei spaarvormen.

Aangezien ons kantoor onafhankelijk is en dus geen binding heeft met een bepaalde maatschappij of bank, kunnen wij altijd de beste mogelijkheden voor u uitzoeken uit verschillende aanbieders. 

Bennink & Wagenaar Financieel Advies staat garant voor een persoonlijke benadering van uw situatie. Een persoonlijk contact met uw assurantiekantoor in de buurt biedt u vele voordelen !

Hans Bennink
Eigenaar
Tony Wagenaar
Eigenaar

                                    

Wat kunnen wij voor u betekenen ?

Bennink & Wagenaar Financieel Advies is een kantoor van persoonlijke contacten. Onze voorkeur gaat uit naar het bij u thuis of bij ons op kantoor bespreken van uw belangen. Wij inventariseren zaken, en zullen vervolgens na uitvoerig zaken met u besproken te hebben een persoonlijke oplossing presenteren.

Daarom zult u op deze site geen premievergelijkende programmatuur aantreffen. Een produkt dat voor de ene klant het juiste is, is niet per definitie ook het juiste produkt voor een andere klant.

Samen met de klant zoeken wij naar een oplossing, die in de specifieke situatie het beste is.

Wij proberen ons in te leven in uw persoonlijke situatie, onze stelregel is dat pas dan een correct financieel advies uitgebracht kan worden. Nieuwsgierig ? Bel ons en maak een afspraak.